TOSCANA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toscana. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:53 Zeer goeie levering en eten, zeer vriendelijke bezorger ook
23 feb 2024 om 18:47 Zoals gewoonlijk weer top service met top eten
22 feb 2024 om 23:12 Very delicious food, they were the best fries I ate in the Netherlands ———— Erg lekker eten, het waren de beste frietjes die ik in Nederland heb gegeten ———— Comida muito deliciosa, foram as melhores batatas fritas que comi na Holanda
16 feb 2024 om 1:12 Had om 17:45 besteld en kreeg melding dat het om 18:17 bezorgd zou worden. Om 19:30 was er nog steeds niks toen maar even gebeld en kreeg toen te horen dat mijn bestelling onderweg was en er over 15 minuten zou zijn. Dit klopte bijna. Eten was lekker
14 feb 2024 om 7:36 Moest hard laggen om megdad leuk om te zien dat hij ontdanks de regen toch nog zinheeft in zijn werk
13 feb 2024 om 20:58 Goede kwaliteit en portie voldoende goede friet bij de bestelling
13 feb 2024 om 20:45 op tijd
12 feb 2024 om 19:36 Online besteld en afgehaald. Bij thuiskomst bleek het de verkeerde bestelling te zijn. Ik had om 18.58u besteld en kreeg de melding dat het om 19.15u af te halen was. Ik rijd er 20 minuten op maar bij aankomst moest de bestelling nog gemaakt worden.
11 feb 2024 om 10:10 Heerlijke pizza's en zelfs binnen 20 min bezorgd
9 feb 2024 om 21:37 Dankzij de geweldige inzet super-Megdad, de allerbeste topbezorger van heel Thuisbezorgd, de Super Mario van Toscana, hebben we weer kunnen genieten van overheerlijke pizza en penne bolognese. O ja, heb ik al gezegd dat Megdad rulezzz
7 feb 2024 om 4:39 Super fast delivery by Meqdad.
6 feb 2024 om 3:25 Goed eten en een goede service, vooral meqdad die altijd snel is als bezorger! Bedankt nog meqdad!